Sressin hallinta, itsen johtaminen ja oman potentiaalin vapauttaminen

Jatkuva, nopeatempoinen muutos vaatii meiltä yhä enemmän itsemme taitavaa johtamista, ketteryyttä ja resilienssiä. Tutkimusten mukaan stressiä eivät aiheuta niinkään ympäristötekijät, vaan mitä niistä ajattelemme. Haluaisitko löytää helppokäyttöisiä ja tehokkaita työkaluja johtaa itseäsi ja keinoja selviytyä haitallisesta stressistä ja johtaa itseäsi entistä tehokkaammin?

True Potential tarjoaa seminaareja ja ryhmäcoaching-prosesseja, jossa hyödynnetään erityisesti Mind-Body Bridgingiä, NLP:tä, enneagrammia sekä muita tehokkaita työkaluja ja lähestymistapoja, joka ottavat huomioon niin ajattelun, tunteet kuin kehonkin. Ne auttavat meitä tunnistamaan omia automaattisia ajatus-, tunne- ja toimintamallejamme ja niitä ohjaavia uskomuksia, jotka eivät meitä aina palvele tarkoituksenmukaisella tavalla. Saatamme olla itse suurin este omien tavoitteidemme saavuttamiselle. Valmennuksissa opitaan, miten voimme tiedostamisen jälkeen niitä muuttaa ja saada siten oma potentiaali parhaaseen käyttöön. 

Mind-Body Brigding (MBB) on keho-mielilääketieteen haara ja perustuu neurotieteelliseen tutkimukseen. Sitä on kehittänyt jo yli vuosikymmenen lääketieteen tohtori, dosentti Stanley H. Block yhdessä muiden tutkijoiden kanssa. MBB tarjoaa kliinisissä tutkimuksissa tehokkaiksi todettuja tekniikoita jotka auttavat oppimaan keinoja muuttaa aivojen tyypillistä reaktiota stressiin ja oppimaan hyödyntämään aivojamme optimaalisella tavalla.

MBB pitää sisällään tietoisuustekniikkoja yhdistettyinä kognitiivisten karttojen tekemiseen omista ajattelumalleistamme ja havaitsemaan niiden vaikutuksen kehoomme. MBB auttaa meidän aivojamme luonnolliseen toimintamoodiin, jolloin saamme käyttöömme kaikki sisäiset resurssimme ja voimme käyttää meidän täyttä potentiaaliamme ja luovuuttamme. MBB on myös tutkitusti vähentänyt stressiä, ahdistuneisuutta, masennusta, unettomuutta, joka on liittynyt stressiin. Siitä on ollut hyötyä myös traumaperäisen stressihäiriön hoitamisessa.

Itsensä johtamiseen liittyvät kokonaisuudet vaihtelevat inspiraatioluennoista, 1,5 h workshopeista, ryhmäcoaching-prosesseista, päivän tai useamman päivän valmennuskokonaisuuksiin. Ole yhteydessä niin luodaan teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Mieli on kuin vesi. Kun on myrskyisää, on vaikea nähdä. Kun on tyyntä, kaikki tulee selkeämmäksi. (Prasad Mahes)