Haluatko kasvaa johtajana uudelle tasolle saamalla omaa ja muiden potentiaalia paremmin esille? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin 8.1.2020 klo 8.15-9.00!

Haluatko kasvaa johtajana uudelle tasolle saamalla omaa ja muiden potentiaalia paremmin esille? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin 8.1.2020 klo 8.15-9.00!

Tule mukaan webinaariin kuulemaan, miten kehittyä johtajana uudelle tasolle.

Julkaistu:
19.12.2019

Haluatko kasvaa johtajuudessa uudelle tasolle vahvistamalla itse- ja ihmistuntemustasi ja kykyäsi vapauttaa omaa ja tiimisi potentiaalia?

Oletko joskus päättänyt muuttaa  toimintatapojasi esim. tapaasi johtaa, ja muutosta ei hyvistä päätöksistä huolimatta tapahdu, vaan huomaat toistavasi samoja tuttuja toimintamalleja muutoksen jäädessä arjen ja kiireen jalkoihin?  Et ole ainut. Meillä kaikilla on automaattisia toiminta-, ajattelu- ja tunnemalleja, jotka rajoittavat usein käsitystämme todellisuudesta ja tiedostamattomina saattavat jopa estää saavuttamasta sitä, mitä todella haluamme ja hyödyntämästä todellista potentiaaliamme. Esimerkiksi itseohjautuvuuden kulttuurin mahdollistamisen tiellä voi olla monia tiedostamattomia uskomuksia. Näiden automaattimallien tiedostaminen ja muuttaminen on elinehto kestävän muutoksen aikaansaamiseksi sekä ketterän, tunneälykkään ja itse - tai yhdessäohjautuvuutta mahdollistavan johtajuuden kehittämiseksi.

Johtajana onnistumisen perusedellytyksiä ovat hyvä itsetuntemus, kyky johtaa itseä ja haastaa omaa ajattelua sekä ihmisten erilaisuuden huomioiminen niin yksilöiden kuin tiimienkin johtamisessa siten, että kaikkien potentiaali pääsee vapautumaan ja rakentamaan niin yrityksen kuin yksilöiden menestystä ja hyvinvointia. Kasvaminen uudelle tasolle tarkoittaa minun mielestäsi itseasiassa sitä, että on valmis menemään syvemmälle itsetuntemukseen ja ymmärtämäään omia vaikuttimiaan. Kun on oppinut kohtaamaan itsensä niin vahvuuksine kuin varjoineen, on helpompi kohdata myös muut syvemmällä tasolla.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan kokemuksia siitä, miten oppia tiedostamaan näitä automaattisia ajattelu-, toiminta ja tunnemalleja ja miten muutosta voidaan saada aikaan.

Saat myös kuulla lisää tammikuussa 2020 alkavasta avoimesta valmennusohjelma, joka on tarkoitettu johtajille, jotka ovat valmiita kasvamaan ihmisenä ja johtajana ja vapauttamaan omaa ja muiden potentiaalia. Ohjelma on toteutettavissa myös organisaatiokohtaisesti.

Webinaarin vetäjä: Sari Vuohtoniemi johdon coach (PCC), sosiaalipsykologi, joka on viimeisen 20 vuoden ajan keskittynyt johtamisen kehittämiseen, coachina, johtamisen ja johtoryhmien valmentajana ja työskennellyt useiden satojen johtajien ja esimiesten kanssa niin Suomessa kuin maailmallakin. Hänen intohimonaan on auttaa ihmisistä ja organisaatioista esille piilossa olevaa potentiaalia.

Valitse sinulle sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan webinaariin klikkaamalla ajan päältä. Linkki ohjaa sinut kirjautumaan sisään Coaching WRX-järjestelmään, joka pyytää sinua ensin rekisteröitymään.

10.12. klo 8.15-9.00

8.12. klo 8.15-9.00

8.1.2020 klo 8.15-9.00

Vaikka et pääsekään osallistumaan, kaikille ilmoittautuneille lähetetään nauhoite.