Tule mukaan webinaariin 18.1. klo 18.00,  I-System Master Coach valmennuksesta coacheille ja työnohjaajille

Tule mukaan webinaariin 18.1. klo 18.00,  I-System Master Coach valmennuksesta coacheille ja työnohjaajille

Haluatko oppia coachina tai työnohjaajana vielä paremmin vapauttaamaan omia ja muiden voimavaroja neurotieteelliseen tutkimukseen, MBB-menetelmän ja metolodogian avulla?

Julkaistu:
16.1.2021

I-System Master Coach ohjelmassa

• Opit hyödyntämään tutkitusti toimivia MBB menetelmiä yksilö-, ryhmä- ja tiimicoachingissa

• Opit mm. tiedostamaan yksilöllisen ja kollektiivisen identiteettijärjestelmän toimintaa itsessäsi ja asiakkaissasi ja vahvistamaan omaa ja asiakkaidesi läsnäoloa ja olemassa olevaa resilienssiä ja sitä kautta parempaa voimavarojen hyödyntämistä.

• Ohjelma tehdään yhteistyössä Keijo Halisen, Florire, Sari Vuohtoniemen, True Potential ja Utahin yliopiston I-System Instituutin kanssa.

• Ohjelma alkaa loppukeväällä 2021 ja sille haetaan ICF-akkreditointia  

Webinaarissa koulutuksen kouluttajat eli @KeijoHalinen Floriresta ja @SariVuohtoniemi True Potential kertovat lisää menetelmän neurotieteelliseen tutkimukseen pohjautuvasta teoreettisesta taustasta ja kertovat omia kokemuksiaan MBB:n ja I-System viitekehysten käytöstä yksilö-, ryhmä- ja tiimicoachingissa sekä kuulet lisää koulutusohjelmasta.

Mind- Body Bridging (MBB) on tieteelliseen tutkimukseen perustuva metakognitiivinen ja transdiagnostinen lähestymistapa, joka vapauttaa sisäsiset voimavaramme yliaktiivisen identiteettijärjestelmän (I-system) kahleista.

Webinaarissa koulutuksen kouluttajat eli Keijo Halinen Floriresta ja Sari Vuohtoniemi True Potential kertovat lisää menetelmän teoreettisesta taustasta, teettävät harjoituksen, kertovat kokemuksist MBB:n ja I-System viitekehysten käytöstä yksilö-, ryhmä- ja tiimicoachingissa.

https://coachingwrx.com/en/app/true-potential/group-service/buy/4cfe53d4-ffa0-1793-d3f0-2672d1b8ebae