Webinaari Stressinhallinta ja itsensä johtaminen Mind-Body Bridgingin avulla

Tule mukaan webinaariimme 7.3 klo 8.15-9.00 ja ota mukaasi tutkitusti toimiva työkalu stressinhallintaan ja itsensä johtamiseen.

Julkaistu:
15.2.2019

Jatkuva muutos ja koventuva tahti työelämässä vaatiihuippusuorituksia, fokusointikykyä, jatkuvaa kehittymistä ja hyvinvoinnistahuolehtimista. Arjen haasteemme eivät katoa juoksemalla lujempaa ja toistamallasamoja kaavoja, vaan tarvitsemme uudenlaista lähestymistapaa. Kestävän johtajuuden perustana on kyky  johtaa ensin menestyksekkäästi itseään.

Webinaarissamme saat käyttöösi tutkitusti nopeastivaikuttavan työkalun, josta on ollut todistetusti hyötyä niin omanaivokapasiteetin maksimaalisessa hyödyntämisessä, stressinhallinnassa,unihäiriöiden selättämisessä kuin huippusuoritusten edellytysten luomisessa.Mind-Body Bridging on tieteellisesti tutkittu menetelmä, jonka on kehittänytamerikkalainen psykiatrian professori Stanley Block yhdessä lukuistenasiantuntijoiden ja lääkäreiden kanssa. MBB yhdistää kognitiivisia elementtejäMindfulness- aistiharjoituksiin. Harjoitukset ovat helppoja oppia ja toteuttaavaikka kesken työpäivän. Tule mukaan ota mukaasi konkreettinen ja helpostiarjessa käytettävä väline. Varaathan itsellesi kynän ja paperia harjoituksia varten.

Ilmoittaudu tästä.