Joulutervehdys uudelta toimistolta!

”Matka toivottomuudesta oman elämän ohjaksiin on paljon lyhyempi, kun sitä ei tarvitse kulkea yksin. Olet antanut toivoa!"

Julkaistu:
19.12.2019

Tälläisen viestin sain kun yritykseni lahjoitti joululahjarahansa Helsingin diakonissalaitoksen säätiölle syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen. Jokainen ihminen on tärkeä ja jokaisella pitäisi olla joku joka tukea vaikeina hetkinä.

Olen kiitollinen tästä vuodesta ja kaikesta asiakastyösä ja muusta yhteistyöstä upeiden ihmisten ja organisaatioiden kanssa. Tunnen oloni etuoikeutetuksi kun saan tehdä tätä työtä! Muutama viikko sitten True Potential muutti uuteen toimistoon Sofiankatu 4C:hen senaatintorin ja suurkirkon kupeseen.

Olet lämpimästi tervetullut Sofia Bistroon Sofia Future Farmin järjestämään aamiaistilaisuuteen 15.1. klo 9-10.00, jossa olen puhujana aiheella "From Stress to Resilience and unleashing potential. Tilaisuus on avoin ja tarjolla on omakustanteinen aamiainen tai kahvit. Kieli on englanti.

Tule myös mukaan 8.1. klo 8.15 webinaariin, jossa pureudutaan siihen, miten nousta johtajuudessa uudelle tasolle ja auttaa esille niin omaa kuin tiimin potentiaalia.

https://true-potential.webflow.io/tapahtumat/haluatko-kasvaa-johtajana-uudelle-tasolle

Toivon, että joulusi on täynnä iloa ja rauhaa ja uusi vuosi 2020 tuo mukaanaan kaikkea hyvää, mitä toivot ja mistä unelmoit.

Lämpimästi,

Sari