Jotta ihmiset ja tiimit voivat saada esille todellisen potentiaalinsa

True Potentialin missio on tukea ja haastaa ihmisiä tiedostamaan ja hyödyntämään vahvuuksiaan ja ainutlaatuisuuttaan, rikkomaan turhia mielen ja kulttuurin luomia rajoja sekä vapauttamaan oma, tiimin ja siten koko organisaation todellinen potentiaali.

Miksi? Kun jokaisessa ihmisessä oleva todellinen potentiaali pääsee kukoistamaan, ihmiset ja organisaatiot menestyvät ja antavat parhaan panoksensa paremman maailman puolesta.

True Potential on kokenut ja luotettava kasvun ja kehittymisen kumppani, jonka toimintaa ohjaavat seuraavat arvot:

  • Luotettava kumppanuus - Rakennamme asiakkaan kanssa luotettamuksellisen suhteen ja toimimme kasvun kumppanina halutun muutoksen aikaansaamiseksi. 
  • Syvällinen vaikuttavuus  - Olemme sitoutuneita luomaan parhaat ja juuri kullekin asiakkaalle sopivat lähestymistavat ja kehittämisprosessit. Pyrimme siihen, että kaikki, mitä teemme edesauttaa halutun muutoksen aikaansaamisessa ihmisissä, organisaatiossa ja lopulta maailmassa.
  • Rohkea ja intohimoinen tekeminen - Haemme aina parasta mahdollista lähestymistapaa, joka tarkoittaa usein totuttujen tapojen ja tavanomaisten ajattelu- ja toimintamallien haastamista. Kannustamme asiakkaitamme rohkeasti löytämään ja tekemään töitä sen eteen, mitä he haluavat. Suhtaudumme intohimolla työhömme ja haluamme tartuttaa sen myös muihin.

True Potential Oy perustettiin vuonna 2012 ja se toimi vuoteen 2014. Silloin True Potentialin perustaja Sari Vuohtoniemi palkattiin kansainvälisen johtamiskonsultointiyrityksen tytäryhtiön toimitusjohtajaksi, josta hän irtisanoutui helmikuussa 2018. True Potential käynnisti taas toimintansa uudelleen loppuvuodesta 2018.

Yritysnumero FI2494440-1.

True Potentialilla on laaja kokeneista coacheista ja valmentajista koostuva yhteistyöverkosto, mikä mahdollistaa isompienkin hankkeiden toteuttamisen myös kansainvälisesti.

True Potential Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Tietosuojaseloste