Sari Vuohtoniemi

Uskon, että jokaisessa ihmisessä on niin paljon piilossa olevaa potentiaalia ja missionani ja intohimonani on jo vuosia ollut tukea tuon potentiaalin esille saamisessa. Minulla on 20 vuoden kokemus johtamisen kehittämisestä. Tuona aikana olen myös toiminut kansainvälisissä yrityksissä niin konsernitasolla, start-upeissa kuin ydinliiketoiminnan tehtävissä eri rooleissa tytäryhtiön toimitusjohtajana, johtoryhmän jäsenenä, HR/HRD:ssä sekä yksityisyrittäjänä.

Olen valmentanut sadoissa pääsääntöisesti organisaatiokohtaisesti räätälöidyissä johtamisen kehittämisohjelmissa ja muutosprosesseissa lukuisilla toimialoilla yrityssektorilla ja laajasti myös julkisella sektorilla ja kaikila organisaation tasoilla. Minulla on yli 3000 tuntia kokemusta johdon ja esimiesten yksilö- ja ryhmäcoachauksesta sekä johtotiimien coachingista ja työnohjauksesta.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi, yhteiskuntatieteiden maisteri, erikoistumisalueena yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden arviointi ja kehittyminen ja sivuaineina johtaminen, työpsykologia ja kansainvälinen politiikka sekä tradenomi pääaineena kansainvälinen liiketoiminta.  Olen myös vuosien varrella valmentautunut laajasti ja hankkinut lukuisia sertifiointeja ja työkaluja voidakseni tukea asiakkaita mahdollisimman hyvin. mm. ICF Master Certified Coach (MCC, eli korkein kansainvälinen ammatticoach-pätevyys), EMCC Senior Practitioner, Certified Business Coach Master, johdon ja esimiesten työnohjaaja, sertifioitu Mind-Body Bridging Coach, NLP Master Practitioner, sertifioitu iEQ9 yksilö- ja tiimivalmentaja, sertifioitu Workplace Big Five -valmentaja, sertifioitu EQ-i 2.0 (tunneälytyökalu), narratiivinen enneagrammiopettaja, sertifioitu Everything DiSC valmentaja, kiireenkesytysvalmentaja sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon, yrittäjän ammattitutkinnon ja strategisen henkilöstöjohtamisen tutkinnon. Pitkäaikainen unelmani toteutui 2021, kun aloitin psykologian tohtoriopinnot. Väitöskirjani keskittyy johtajana kasvuun itseohjautuvassa organisaatiossa coachingia hyödyntäen. Opiskelen myös Oxford Brooks yliopistossa parhaillaan Coaching Supervision-ohjelmassa ja kognitiivista hypnoterapiaa.

Äidinkieleni on suomi ja puhun erittäin sujuvasti englantia ja hyvin ruotsia. Keskustelu onnistuu myös tyydyttävästi espanjaksi ja saksaksi.

Olen naimisissa ja kahden ihanan nuoren äiti Helsingistä. Vapaa-aikaani vietän mielelläni perheeni ja ystävien kanssa sekä nautin liikkumisesta monessa muodossa, esim. beach volley, kuntosali, lenkkeily ja hiihto sekä avantouinti. Vapaa-ehtoistyönä toimin vetäjänä International Coaching Federationin globaalissa Coaching Science Community of Practicessa ja olen aikaisemmin toiminut ICF:n Suomen osaston varapuheenjohtajana.

Katso CV

True Potential hyödyntää myös tarvittaessa kansainvälistä valmentajaverkostoaan hankkeissaan.