Sari Vuohtoniemi -
Intohimona ihmisten todellisen
potentiaalin vapauttaminen

Sari uskoo, että jokaisessa ihmisessä on niin paljon piilossa olevaa potentiaalia ja hänen missionaan ja intohimonaan on tukea tuon potentiaalin esille saamisessa. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus johtamisen kehittämisestä sekä omaa kokemusta johtajana, johtoryhmän jäsenenä ja asiantuntijana kansainvälisissä yrityksissä, start-upeissa ja fuusioissa sekä oman yrityksensä johtamisesta.

Sari on valmentanut sadoissa pääsääntöisesti organisaatiokohtaisesti räätälöidyissä johtamisen kehittämisohjelmissa ja muutosprosesseissa lukuisilla toimialoilla yrityssektorilla ja laajasti myös julkisella sektorilla. Hänellä on yli 2.300 tuntia kokemusta pääsääntöisesti johdon ja esimiesten coachauksesta. Hän on työskennellyt kaikilla organisaation tasoilla, mutta viime vuosina eniten ylimmässä johdossa.

Sari on True Potentialin perustaja, yrittäjä ja toimitusjohtaja. Lisäksi hän on seniorijäsenenä kansainvälisessä Enneagram in Business-verkostossa,  Integrative Enneagram Solutionsin Facultyn jäsen ja valmentajien valmentaja ja  Kansainvälisen Coaching Yhdistyksen Suomen osaston varapuheenjohtaja.

Sari on koulutukseltaan sosiaalipsykologi, yhteiskuntatieteiden maisteri, erikoistumisalueenaan yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden arviointi ja kehittyminen ja sivuaineina johtaminen, työpsykologia ja kansainvälinen politiikka sekä tradenomi pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta. Hän on mm. ICF Professional Certified Coach, Certified Business Coach Master, johdon ja esimiesten työnohjaaja, sertifioitu Mind-Body Bridging Coach, NLP Master Practitioner, narratiivinen enneagrammiopettaja, "What type of a leader are you"- valmentaja, sertifioitu Everything DiSC valmentaja, kiireenkesytysvalmentaja sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon, yrittäjän ammattitutkinnon ja strategisen henkilöstöjohtamisen tutkinnot. Lisäksi hän on viime aikoina opiskellut esim. yliopistossa psykologiaa ja erilaisia menetelmiä kehollisuudesta esim. sensomotoriikkaa ja tappingia. Fokusena opiskelussa on lisätä tietoa ja ymmärrystä ihmisestä ja löytää uusia tehokkaita työkaluja, miten ihmisten potentiaali saadaan parhaiten esille.

Hän puhuu suomea (äidinkieli), englantia (erinomainen), ruotsia (hyvä), ja keskustelee myös tyydyttävästi espanjaksi ja saksaksi.

Sari on naimisissa ja kahden teinin äiti ja asuu Helsingissä. Vapaa-aikansa hän viettää mielellään aikaansa perheensä ja ystäviensä kanssa ja nauttii liikkumisesta monessa muodossa.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/sarivuohtoniemi/

Twitter @sarivuohtoniemi

Katso CV