Ihmisten piilevä potentiaali esille!

Johtaminen ja toimiminen monimutkaisessa, epävarmassa ja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa vaatii hyvää itsetuntemusta ja taitoa johtaa itseä, haastaa vanhaa ajattelua, tehdä tietoisempia päätöksiä sekä luoda rakentavan yhteistyön edellytyksiä niin tiimeissä kuin verkostoissakin. Tarvitaan tiedostavaa johtajuutta, joka mahdollistaa organisaatiossa piilevän potentiaalin esille tulon niin, että jokainen voi loistaa.

True Potential keskittyy johtajuuden, tiimien ja työyhteisöjen kehittämiseen erityisesti itsetuntemuksen, itsensä johtamisen, erilaisuuden ymmärtämisen, tunneälyn, resilienssin, coaching- taitojen sekä itseohjautuvuuden ja tiimien kehittämisen kautta. Tarjoamme organisaatiokohtaisia coaching-palveluita, valmennusohjelmia ja konsultointia sekä avoimen Leadership for True Potential-ohjelman. Ammatticoacheille on tarjolla coaching supervisionia ja mentorcoachingia.

Yhdistämme joustavasti vaikuttavia lähestymistapoja ja viitekehyksiä, jotka auttavat vapauttamaan potentiaalianne ja menestymään vielä paremmin. Suunnittelemme kaikki kehittämishankkeemme vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Lue alta True Potentialin ydinpalveluista lisää. Yläpalkista oikelta pääset myös kirjautumalla sisälle ostamaan valitun määrän palveluita.