Kiitollisena kesälomalle

Näin loman kynnyksellä on todella kiitollinen, onnellinen ja etuoikeutettu olo, että saan tehdä tätä työtä oman missioni eli ihmisten todellisen potentiaalin vapauttamisen eteen.

Julkaistu:
21.8.2019

Talvi ja kevät on ollut todella työntäyteinen. Kalenteri on täyttynyt niin johtotiimien kehittämisestä, johtajien henkilökohtaisista coaching-prosesseista, coachaavan johtamisen ja kulttuurin kehittämisestä, itsetuntemuksen- itsensäjohtamisen workshopeista niin Suomessa kuin maailmallakin. Pääliiketoimintani lisäksi, olen aloittanut yhteistyön globaalin Integrative Enneagram Solutions nimisen yrityksen kanssa ja valmentanut jo ensimmäisen ryhmän coacheja ja johtajia Lontoossa heidän iEQ9 persoonallisuustyökalunsa käyttöön. Sain myös toukokuussa olla puhujana Kansainvälisessä Enneagrammikonferenssissa Portugalissa enneagrammin hyödyntämisestä johdon coachingissa. Lisäksi olen syventänyt ammatillista osaamistani ja kouluttautunut lisää eri viitekehyksiin ja menetelmiin, joita voin hyödyntää työssäni ihmisten potentiaalin vapauttamisessa.

Minulla on myös kiitollinen olo siitä, että saan tehdä vapaaehtoistyötä upeiden coaching-ammattilaisten kanssa International Coach Federation Suomen hallituksessa varapuheenjohtajana ja edistää ammatticoachigin näkyvyyttä, yhteisön ja ammattitaidon vahvistamista.

Kaikki nämä edellä mainitut tekemiset jatkuvat myös kesän jälkeen ja lisäksi olen elokuussa lanseeraamassa uutta ohjelmaa, joka keskittyy oman ja muiden potentiaalin esille nostamiseen ja olen siitä todella innoissani. Stay tuned! Jos haluat varata loppukesälle/syksylle tapaamisajan ilmaiselle palaverille, jossa voimme sparrailla sinun ja/tai organisaatiosi kehittymistarpeista, niin laita viestiä sari.vuohtoniemi@truepotential.fi.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, ystäville ja myös kohtaamisille kasvun ja kehittymisen äärellä - paremman maailman rakentamiseksi!