Kutsu tutkimukseen: Haluatko kasvaa ihmisenä ja johtajana itseohjautuvassa organisaatiossa coachingin avulla?

Toimitko johtajana itseohjautuvuutta vahvistavassa organisaatiossa ja haluat kasvaa roolissasi ja tukea vielä paremmin omalla johtajuudellasi itseohjautuvuutta? Fredrick Laloux (2014) nostaa kirjassaan Reinventing Organizations ajatuksen siitä, että tarvitaan uudenlaista maailmankuvaa ja uskomusjärjestelmää sekä tietoisuutta mahdollistamaan itseohjautuvuuden vahvistamista organisaatioissa. Kokemuksemme mukaan johtajuusroolin muutoksessa coaching tarjoaa hyödyllisen mahdollisuuden lisätä itsetuntemusta, reflektoida omaa itseään, johtajuuttaan, johtamisidentiteettiään ja maailmankuvaansa ja löytää keinoja ja tukea ihmisenä ja johtajan kasvuun.

Julkaistu:
29.11.2022

Etsin väitöstutkimukseeni coaching-asiakkaiksi johtajia, jotka toimivat itseohjautuvuutta vahvistavassa organisaatiossa ja haluavat tukea kasvuunsa coachingin avulla. Jos olet kiinnostunut ymmärtämään itseäsi ja johtajuuttasi paremmin sekä syvällisestä ihmisenä ja johtajuuden kasvuun ja parempaan tietoisuuteen tähtäävästä tuesta, löydät lisää tietoa alta.

Sari Vuohtoniemi on kokenut ammatticoach, jolla on oin 15 vuoden kokemus johdon coachingista ja yli 20 vuoden kokemus johtajuuden kehittämisestä lukuisilla toimialoilla. Hän tukee työssään erityisesti itseohjautuvuutta vahvistavien organisaatioiden johtajuutta ylimmän johdon yksilöcoachingin, (johto) tiimicoachingin ja valmennusohjelmien muodossa. Hän haluaa rakentaa parempaa maailmaa tietoisemman ja inhimillisemmän johtajuuden kautta, joka edesauttaa ihmisissä olevan potentiaalin vapauttamista. Lisää Sarista.

Referenssejä coaching-asiakkailta.

Jos haluat osallistua väitöskirjatutkimukseen se edellyttää alku- ja loppuhaastattelua sekä lyhyisiin kyselyihin vastaamista jokaisen coaching-kerran jälkeen. Tutkimukseen osallistuminen coaching-prosessin yhteydessä antaa mahdollisuuden syventää oman kasvun ja kehittymisen reflektointia. Coaching-prosessi on maksullinen, mutta hinta on alennettu tutkimukseen osallistuville. Voit milloin vain keskeyttää osallistumisesi tutkimukseen ja coaching-prosessiin tai vain tutkimukseen vaikka coaching-prosessi jatkuisikin.

Coaching-tapaamiset tapahtuvat joko kasvotusten True Potentialin toimitiloissa Helsingissä Arkadiankatu 28 tai virtuaalisesti.

Varaa aika keskusteluun, jossa voimme ilman sitoutumista keskustella mahdollisuudesta osallistua tutkimukseen ja coaching-prosessiin. Voit myös laittaa viestiä sari.vuohtoniemi@truepotential.fi