Sari tukena tyttöjen cheerleading maajoukkueen matkalla kohti MM-kultaa

Suomen tyttöjen cheerleading maajoukkue voitti maailmanmestaruuskultaa. Sarilla on ollut ilo tukea tyttöjä jo puolentoista vuoden ajan heidän psyykkisenä coachinaan. Coachausta on ollut tarjolla niin joukkuueen jäsenille yksilöinä kuin joukkueenankin.

Julkaistu:
10.10.2021

"On olllut todella antoisaa olla tyttöjen tukena. Tytöt olivat niin ihanan motivoituneita ja innokkaita kehittämään itseään ja kasvamaan lajissa ja kisaajina. Oli kiva huomata, miten pystyin hyödyntämään johdon coachin ja valmentajan ammattitaitoani, kokemusta ja tekniikoita myös huippu-urheilun psyykkisessä valmennuksessa. Olen todella onnellinen tyttöjen puolesta, että he saavuttivat unelmansa eli MM-kullan!"

Joukkueen valmentajien kommentti MM-kisojen jälkeen: "Meidän saavutuksemme ei olisi ollut mahdollista ilman tiimityöskentelyä ja kovaa panosta unelmiin. Joukkueen ja valmentajien lisäksi joukkueessa oli psyykkinen valmentajamme Sari Vuohtoniemi, kenen läsnäolo erityisesti kuvauspäivinä oli ratkaiseva tekijä. Hänen valmennuksessa olemme rakentaneet itsevarmuuttamme kisaajina."

Linkki joukkueen instaan.