Sari Vuohtoniemi aloitti globaalin Integrative Enneagram Solutionsin valmentajien valmentajana

Aloitin toukokuussa globaalin Integrative Enneagram Solutionsin valmentajien valmentajana. Ensimmäinen valmennus oli Lontoossa.

Julkaistu:
19.7.2019

IEQ9 auttaa pääsemään itsetuntemuksen ytimeen.

Tässä neljä päivää kestävässä International Coach Federationin akkreditoimassa valmennuksessa meillä oli koolla upea noin parinkymmenen hengen ryhmä kokeneita coacheja, konsultteja ja johtajia. Syvennyimme valmennuksessa ihmisenä olemisen rikkauteen syvällisesti, kehittäen itsetuntemusta ja oppien ymmärtämään erilaisten persoonien motivaatiotekijöitä, ajattelu-, tunne- ja toimintamalleja ja miten sitä voi hyödyntää coachingssa. Osallistujat saivat valmiudet ja oikeuden hyödyntää IEQ9 persoonallisuustyökalua. IEQ9 on todella loistava työkalu tukemaan ihmisten johtajuuden ja tiimien kehittämistä organisaatioissa.

Olen käyttänyt omassa coaching ja valmennustyössänäi tätä työkalua lukuisissa organisaatioissa useiden satojen johtajien kanssa jo kuuden vuoden ajan, ja tulosten tarkkuus ja oivallusten syvyys ja määrä, jota ihmiset siitä saavat ihmetyttää minua kerta toisensa jälkeen. I

Oman liiketoimintani ohella, minulla on ilo ja kunnia kuulua Integrativen valmentajien valmentajien joukkoon ja auttaa muita coacheja saamaan käyttöönsä tämä upea väline asiakkaidensa tukemiseen.