Tervetuloa webinaariin: Johtajuus ja mielenrauha 28.4. tai 19.5. klo 8.00-9.00

Liika on liikaa, mutta mikä riittää? Voiko vähemmän olla enemmän? Haluatko saada voimavarasi käyttöön? Millaista on ajatella ja toimia paineen sijasta mielenrauhasta käsin?

Julkaistu:
31.3.2021

Monimutkaistuva ja epävarma maailma vaatii meiltä kykyä johtaa itseämme, vastata ympäristön haasteisiin joustavasti ja löytää uusia näkökulmia, jotka eivät löydy väkisin. Kun mieli on levossa, voimavaramme ovat paremmin käytettävissä ja on helpompi rakentaa parempaa ja tiedostavampaa johtajuutta.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme 28.4.2021 tai 19.5.2021 klo 8–9.00, jossa saat maistiaisia neurotieteelliseen tutkimukseen pohjautuvasta ja käytännöllisestä menetelmästä, jonka monet työelämässä olevat johtajat ja asiantuntijat ovat jo ottaneet arjessa käyttöönsä. Menetelmän tarkoituksena on tulla tietoiseksi ajatusmalleista, jotka ohjaavat ja rajoittavat ajatteluamme ja saavat aikaan stressiä.

Webinaarit vetävät Keijo Halinen, Florire Oy, ja SariVuohtoniemi, True Potential Oy. He ovat kokeneita johtajuuden kehittäjiä ja coacheja,jotka ovat käyttäneet menetelmää jo satojen johtajien ja asiantuntijoiden kanssa kymmenissä organisaatioissa Suomessa ja kansainvälisesti.

Sari Vuohtoniemi on johdon ja tiimien coach (ICF MCC), sosiaalipsykologi ja psykologian tohtoriopiskelija, jolla on 20 vuoden tausta johtamisen kehittämisestä ja kokemusta toimimisesta johto-ja asiantuntijarooleissa kv-yrityksissä ja start-upeissa. Hänen intohimonaan on aidon potentiaalin esille auttaminen ihmisistä ja organisaatioista.

Keijon Halinen on johdon ja johtoryhmien coach, ekonomi ja M.Sc in Management, Integral Master Coach ja Utah State Universityn opiskelija, jolla on yli 30 vuoden kokemus johtamisen kehittämisestä ja johdon coachingista. Keijo on myös toiminut Helsingin kauppakorkeakoulun johtamiskoulutuskeskuksen johtajana. Hänen intohimonsa on suomalaisen työelämän parantaminen. Lisätietoja Keijosta ja Florire Oy:n palveluista www.florire.fi.

Ilmoittaudu webinaareihin: 19.5. klo 8.-9.00 webinaari

Jos et pääse paikalle, saat nauhoitteen jälkikäteen.