True Potentialin Sari Vuohtoniemi sai International Coaching Federationin korkeimman sertifioinnin eli on nyt Master Certfied Coach (MCC)

Sarin systemaattinen ja jatkuva itsensä kehittäminen on tuottanut tulosta ja hän sai elokuussa 2020 ICF:n Master Certfied Coach-sertifioinnin, josta hän on todella iloinen.

Julkaistu:
26.9.2020

Sarilla on takanaan pitkä ura ammmattimaisen johdon ja esimiesten coachingin ja coaching-taitojen valmennuksen parissa. Hän on ollut ICF:n jäsen vuodesta 2017, ja pian sai ACC-sertifinnoin ja 2012 saavutti PCC- sertifioinnin, jonka hän ehti uusimaan kolme kertaa. ICF edellyttää coacheiltaan jatkuvaa ammattitaidon ylläpitoa. Elokuussa 2020 hänelle myönnettiin kansainvälisesti korkein ammatticoachingin sertifiointi eli Master Certified Coach. "Olen todella iloinen ja ylpeä tästä tunnuksesta, ja kiitollinen kaikille opettajilleni, mentoreilleni, työnohjaajille sekä tietenkin sadoille asiakkaille vuosien varrella, joita ilman tämä ei olisi ollut mahdollista. Coachingissa kehittyminen on samalla kasvamista ihmisenä, ja siinä, miten voi vielä paremmin auttaa ihmisiä saamaan esille parasta potentiaaliaan. Matka jatkuu."