Tuloksekasta yhteistyötä globaalin Andritzin johtamisen kehittämiseksi

Keväällä 2019 True Potential suunnitteli ja toteutti laajan coachaavan johtamisen hankkeen globaalin Andritzin kanssa. Lue alta asiakkaamme kokemuksia hankkeesta ja sen tuloksista.

Julkaistu:
21.8.2019

"True Potentialin Sari Vuohtoniemen johdolla valmennuskokonaisuus toteutettiin kahdeksassa ryhmässä  Suomessa ja Itävallassa. Jokainen ryhmä kävi läpi 1 +1 päivän valmennuksen välitehtävineen ja käytännön harjoitteluineen, jossa keskityttiin esimiestyöhön, coaching- taitojen harjoitteluun, haastaviin esimiestyön tilanteisiin ja itsensä johtamiseen. Osallistuneet esimiehet saivat hienoja, arvokkaita ja uusia näkemyksiä ja oivalluksia esimiestyöhön ja välineitä oman itsensä ja oman tiiminkin johtamiseen. Coaching-taitoja lähdettiin kokeilemaan jo heti ensimmäisen valmennus päivän jälkeen ja coachaava ote selvästi  jäsentyi enemmän osaksi omaa esimiestyön arkea. Valmentajana Sari on asiantunteva, positiivinen, luonnollinen, innostava ja mukaansatempaava, ja hän loi valmennuksissa avoimen jakeskustelevan ilmapiirin. Yhteistyö Sarin kanssa on ollut kaikin puolin loistavaa. Voimme lämpimästi suositella Saria kenelle tahansa johtamisen kehittämisestä ja coachingista kiinnostuneille."

ANDRITZ Oy Recovery and Power Division, Tommi Voutilainen, Senior VP, Division Manager ja Ari Heinola, Global Principal Engineer