Webinaari Stressinhallinta ja itsensä johtaminen Mind-Body Bridgingin avulla

Tule mukaan webinaariimme 15.3 klo 8.15-9.00 ja ota mukaasi tutkitusti toimiva työkalu stressinhallintaan ja itsensä johtamiseen.

Julkaistu:
28.2.2019

Jatkuva muutos ja koventuva tahti työelämässä vaatii huippusuorituksia, fokusointikykyä, jatkuvaa kehittymistä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Arjen haasteemme eivät katoa juoksemalla lujempaa ja toistamalla samoja kaavoja, vaan tarvitsemme uudenlaista lähestymistapaa. Kestävän johtajuuden perustana on kyky johtaa ensin menestyksekkäästi itseään.

Webinaarissamme saat käyttöösi tutkitusti nopeastivaikuttavan työkalun, josta on ollut todistetusti hyötyä niin oman aivokapasiteetin maksimaalisessa hyödyntämisessä, stressinhallinnassa, unihäiriöiden selättämisessä kuin huippusuoritusten edellytysten luomisessa.Mind-Body Bridging on tieteellisesti tutkittu menetelmä, jonka on kehittänyt amerikkalainen psykiatrian professori Stanley Block yhdessä lukuisten asiantuntijoiden ja lääkäreiden kanssa. MBB yhdistää omian ajattelumallien näkyväksi tekemisen aistiharjoituksiin. Harjoitukset ovat helppoja oppia ja toteuttaa vaikka kesken työpäivän. Tule mukaan ota mukaasi konkreettinen ja helpostiarjessa käytettävä väline. Varaathan itsellesi kynän ja paperia harjoituksia varten.

Ilmoittaudu tästä.