"Olemme tehneet tuloksekasta yhteistyötä True Potential Oy:n Sari Vuohtoniemen kanssa. Hän on suunnitellut ja toteuttanut valmennuskokonaisuuden keskittyen coachaavaan johtamiseen koko KRP divisioonamme 70 esimiehelle kahdeksassa ryhmässä Suomessa ja Itävallassa.

Jokainen ryhmä kävi läpi valmennusohjelman, jossa keskityttiin esimiestyöhön, coaching- taitojen harjoitteluun, haastaviin esimiestyön tilanteisiin ja itsensä johtamiseen. Osallistuneet esimiehet saivat hienoja, arvokkaita ja uusia näkemyksiä ja oivalluksia esimiestyöhön ja välineitä oman itsensä ja oman tiimin johtamiseen. Coaching-taitoja lähdettiin kokeilemaan jo heti ensimmäisen valmennuspäivän jälkeen ja coachaava ote jäsentyi selvästi enemmän osaksi omaa esimiestyön arkea. Valmentajana Sari on asiantunteva, positiivinen, luonnollinen, innostava ja mukaansatempaava, ja hän loi valmennuksissa avoimen ja keskustelevan ilmapiirin. Yhteistyö Sarin kanssa on ollut kaikin puolin loistavaa. Voimme lämpimästi suositella Saria kenelle tahansa johtamisen kehittämisestä ja coachingista kiinnostuneille."

ANDRITZ Oy Recovery and Power Division, Tommi Voutilainen, Senior VP, Division Manager

“Vuonna 2020 COVID-19 pandemian aikana, Sari Vuohtoniemi valmensi globaalisti esihenkilöitämme virtuaalisesti etäjohtamiseen. Päähaasteemme oli säilyttää hyvä yhteys työntekijöihin etätyön aikana, vahvistaa luottamusta, motivaatiotaja viestintää.

Palaute Sarista valmentajana oli positiivista ja esihenkilömme hyötyivät niin Sarin jakamasta tiedosta johtamiseen liittyen kuin Sarin osallistavasta ja innostavasta tavasta vetää valmennuksia. Organisaationnäkökulmasta yhteistyö Sarin kanssa on aina ollut hyvin avointa ja rehellistä, ja yhteiset ideointitapaamiset ovat olleet todella hyödyllisiä. Sari haluaa todella ymmärtää liiketoiminnan tarpeet syvemmällä tasolla.”

StephaniePeterseil, Global Business HR Partner, ANDRITZ Oy Recovery and Power Division, stephanie.peterseil@andritz.com