crowd collective

True Potentialin Sari sai koulutuksiin osallistuvat työntekijämme keskustelemaan, kyseenalaistamaan omia toimintatapojaan ja harjoittelemaan aktiivisesti.

Hän fasilitoi  valmennuskertoja taitavasti, antoi kaikille mahdollisuuden osallistua ja vastasi vaikeisiinkin kysymyksiin ammattitaitoisen tietävästi sekä loi tilaa keskustelulle sekä live-harjoittelulle. Sari on valmentajana innostava ja mukaansatempaava. Hän loi valmennukseen luottamuksen ilmapiirin ja harjoitteisiin oli helppo heittäytyä mukaan.

Tavoitteenamme oli kehittää it-alan työntekijöidemme coachaamistaitoja ja antaa konkreettisia työkaluja konsultoinnissa vastaan tuleviin coachaus-tilanteisiin. Mielestämme Sari onnistui tässä todella hyvin.

Coachausosaamista vaativa Talent Project-mallimme on uniikki it-alalla, ja se vaatii ohjelmistokehittäjiltämme vuorovaikutustaitojen lisäksi kykyä ratkaista monipuolisia haasteita coachaavalla lähestymistavalla, jolloin coachattava itse oppii ratkaisemaan tilanteen jatkossa. Tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi junior-osaajan perehdyttämisen oheen.

Uskomme, että valmennuksesta saadut opit näkyvät konkreettisesti asiakasyritystemme työntekijöiden tuottavuudessa ja sitoutuneisuudessa.

Matti Lehtinen, crowd collective