Johdon coaching - Vapauta johtamisen potentiaalisi

Kuin olisit vuoren huipulla, pilvien yläpuolella - onko sinulla selkeä näkymä siitä, missä olet ja mihin haluat mennä? Kuinka selkeä missiosi on – eli miksi teet sitä mitä teet? Tiedätkö, mille ”vuorelle” haluat kiivetä seuraavaksi ja mikä on reittisi sinne?

Kun haluat saada yksilöllistä tukea omaan kehittymiseesi ja omien tavoitteiden saavuttamiseksi, tavoitteellinen coaching-prosessi auttaa sinua saavuttamaan sen mitä haluat. Coaching on luova prosessi, joka inspiroi sinua saamaan uusia oivalluksia ja paremmin käyttöösi oman potentiaalisi. Henkilökohtaisesti suunniteltu coaching- prosessi tukee niin kiireellisten asioiden ratkaisemisessa kuin pitkäjänteisessä kehittymisessä.

Coachingissa on mahdollista keskittyä esimerkiksi johtajana kehittymiseen, itsetuntemuksen, itsensä johtamisen, ketteryyden ja resilienssin, tunneälyn kehittymiseen tai oman tiimin ja organisaation johtamiseen. Tärkeänä osana coaching-prosessejamme on itsetuntemuksen kehittyminen. Liian usein meitä ohjaavat omat hyvin automaattisetkin ajattelu-, tunne ja toimintamallimme. Niistä ja niitä ohjaavista motivaatiotekijöistämme ja selviytymisstrategiastamme sekä luontaisista vahvuuksistamme tietoiseksi tuleminen on tärkeä osa johtajana kasvamista hyvinvointia unohtamatta.

Coaching-prosessi luodaan aina yhteistyössä kanssasi vastaamaan juuri Sinun tarpeisiisi. Tavallisesti prosessi kestää noin 6-9 kuukautta pitäen sisällään kuudesta kymmeneen 1,5 h tapaamista kasvokkain, puhelimitse tai Zoomin kautta. Coaching-prosessin tukena on myös virtuaalinen palvelualusta.

Coachimme Sari Vuohtoniemi on erittäin kokenut PCC- tason ICF sertifioitu coach jolla, on takanaan yli 2.300 tuntia erityisesti johdon coachausta. Vahvan coaching- ja oman johtajataustansa lisäksi hänellä on käytössään laaja työkalupakki erilaisia tehokkaita menetelmiä ja viitekehyksiä. Kysy referenssejä eri asiakkaiden kokemuksista Sarin coachingista.

Varaa ilmainen virtuaalinen kokeilucoaching-sessio tästä